TERVETULOA TUTUSTUMAAN

Pelimies-liikkeet Oulu 08-330111 | Vaasa 06-3125111 | Rovaniemi 016-313385 |

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimituskulut:

Toimituskulut kullekin tuotteelle näet kassalla tilausvahvistusvaiheessa.

Maksutavat:

Pelimiehen nettikaupasta tilaamasi tuotteet voit maksaa seuraavanlaisesti

Verkkopankit: 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Pelimies Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Valitessasi maksutavaksesi Klarna Laskun tai Klarna Tilin, tarkistaa Klarna AB luottotietosi ennen luoton myöntämistä. Klarna tarkistaa henkilötietosi ja luottotietosi luotonmyöntämistä varten.

Suomen Verkkomaksut Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Palautusoikeus:

Jokaisella tilatulla pelillä on 14 päivän palautusoikeus. Ennen palautusta pyydämme kuitenkin jokaista asiakasta ottamaan yhteyttä Pelimieheen, joko sähköpostin, puhelimen tai yhteydenotot sivulta löytyvän lomakkeen välityksellä. Palautettavan pelin tulee olla avaamaton. Tämä tarkoittaa, että pelin tulee olla edelleen muoveissa tai sinetissä.

Tilauksen peruutus:

Tilaukset voi peruuttaa, joko puhelimitse (016-313 385), sähköpostin (rovaniemi@pelimies.fi) tai yhteydenotot sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Suosittelemme kuitenkin asiakasta perumaan tilauksen välittömästi, kun huomaa siihen tarvetta. Peruuttaessa tilausta ilmoittakaa laskunne viitenumero ja tuotteet, jotka tilasitte.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista. Peruutettujen tuotteiden postikulut tulevat asiakkaalle maksettavaksi.

Noutamattomien postitilausten toimituskulut laskutamme asiakkaalta, noutamattoman tuotteen käsittelykulut 10,90€ per lähetys.

 

Arvonlisävero:

Jokainen nettikaupastamme löytyvä tuote sisältää arvonlisäveroa 24%, joka näkyy valmiiksi pelin hinnassa. Sähköpostiisi tulevassa laskussa on ALV eroteltu.

Toimitusajat:

Pelimies toimittaa ennakkomaksulla maksetut tuotteet heti kun maksu näkyy Pelimiehen tilillä. Postiennakolla tilatut tuotteet toimitetaan samana päivänä kun tilaus on tehty. Pelit, jotka tilataan tai maksetaan arkipäivisin klo 16.00 jälkeen, toimitetaan postiin kuitenkin vasta seuraavana päivänä. Tilaukset, jotka tulevat lauantaina tai sunnuntaina, lähetetään postissa maanantaina.

Pelimiehen henkilökunta pyrkii pitämään tuotteiden tilat verkkokaupassa ajantasalla. Jos asiakas tilaa tuotteen, joka kuitenkin on sillä hetkellä loppu, ilmoitetaan pelin toimitukseen tulevasta viiveestä asiakkaalle mahdollisimman pian. Verkkokaupan varasto on kaikkien myymälöiden yhteinen, valikoiman vaihdellessa myymälöittäin. Varastossa olevaksi merkittyä tuotetta ei välttämättä ole jokaisessa Pelimies-myymälässä ja saatavuus kannattaa tarkistaa kyseisestä liikkeestä, jos tuotteen haluaa noutaa paikan päältä. Käytetyissä peleissä kannattaa myös huomioida, että vaihtoon tulleessa pelissä kansi ei välttämättä ole sama kuin verkkokaupastamme löytyvä kuva, vaan käytetty saattaa olla esimerkiksi Platinum- tai Classic-painos pelistä.

Ikärajat:

Pelien ikärajat löytyvät pelien tiedoista. Pelimme ovat Suomen Elokuvatarkastamon tarkastamia ja pelejä jotka sisältävät K-18 luokituksen ei saa tilata alle kahdeksantoistavuotias henkilö. K-18 -merkinnällä varustettujen pelien ikärajat näkyvät punaisella pelitiedoissa.

Toimituskohteet:

Pelimies toimittaa pelejä, konsoleita ja tarvikkeita kaikkialle Suomeen. Emme toimita pelejä, konsoleita tai tarvikkeita ulkomaille.

Takuu:

Kaikilla pelimiehestä ostetuilla peleillä on toimivuustakuut. Takuuaika vaihtelee tuotekohtaisesti, maahantuojat ja valmistajat määräävät pelien takuuajat. Tietyn pelin takuuaikaa asiakas voi kysellä sähköpostin välityksellä. Takuu ei korvaa peliä joka on hajonnut väärän käytön seuraksena.